Preoteasa: Călinoiu pierde voturile de la Direcţia Copilului

Constantin Preoteasa, declaraţii–şoc pentru Radio Infinit! „Ion Călinoiu mi-a zis că nu are nevoie de cele 4-5000 de voturi de la Direcţia de Protecţie a Copilului”, susţine fostul şef al instituţiei. Preoteasa anunţă ferm că nici dacă i s-ar oferi un salariu de 200 de milioane de lei vechi pe lună, n-o să mai revină în fruntea DGASPC Gorj.

Sunteţi hotărât? Plecaţi?

200 de milioane dacă-mi dă pe lună şi nu mai rămân un minut după ce vine decizia. Mă sună colegii să mă roage nu plec, dar nu mai vreau, am nevoie de linişte. Eu voiam de un an de zile să plec, dar m-au rugat să nu plec pentru că se alege praful. Se confirmă. Se alege!

Nu vă pare rău?

Ştiţi de ce-mi pare rău, de cele 4-5 mii de voturi care vor lua altă destinaţie. Nu vor mai merge la PSD în nici un caz. Cât am fost eu m-am ocupat, dar acum nu mă mai interesează.

Aţi vorbit cu Victor Ponta?

Păi de ce să-l implic pe el- Au încercat alţii să mă facă să mă răzgândesc, tot de la Bucureşti, tocmai pentru că vin alegerile, tot ca voturile astea să nu ia altă turnură.

Domnul Ion Călinoiu nu v-a cerut să rămâneţi?

Probabil preşedintele nu are nevoie de aceste voturi. Bănuiesc că nu are nevoie. Mă gândesc, şi-o fi găsit în altă parte, nu ştiu. N-am vorbit cu el. Eu mi-am depus dosarul pe 24, miercuri m-am dus să-l informez că mi-am depus dosarul. Nu a spus nimic, am auzit la radio că mi-a urat pensie uşoară. Acum un an de zile mi-a zis că nu are nevoie de voturile de la Direcţie, dar eu zic că are.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: