Preoteasa, plâns de "coreenii" de la Protecţia Copilului

Constantin Preoteasa s-a întors pe funcţia de director la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj după ce i-a expirat perioada de concediu medical. Acesta spune că nu a primit încă decizia de pensionare aşa că s-a prezentat la serviciu pentru că nu putea sta acasă în fără plată. Despre atmosfera găsită în cadrul instituţiei, Preoteasa spune că e ”vai de mamă de om”. Preoteasa spune că angajaţii îl plâng şi-l roagă să nu plece. Situaţia poate fi uşor exagerată şi asemănată cu isteria din Coreea de Nord. Televiziunile au arătat sute de mii de oameni care stau in frig si ninsoare si plâng in hohote după liderul lor Kim Jong-il.

Directorul DGASPC Gorj a revenit la serviciu după o lungă perioadă de concediu medical. Surprinzător sau nu, Constantin Preoteasa spune că atmosfera pe care a găsit-o la locul de muncă este dezolantă, doar plânsete și rugăminți să nu se pensioneze. Preoteasa a declarat la Radio Infinit că nu are de gând să renunţe la pensionare. ”Mie mi-a expirat concediul medical și am venit la serviciu până îmi vine decizia de pensionare. Nu pot să vă spun ce am găsit aici, vai de mamă de om. Vă spun că în prima zi, pe 27 decembrie, veneau la mine în birou grupuri, grupuri de salariaţi plângând şi mă rugau să nu plec, mă pupau şi insistau şi am spus nu. Îmi pare rău de oameni pentru că toţi au trecut prin mâna mea”, a declarat Constantin Preoteasa, directorul DGASPC Gorj.

Preoteasa: ”Călinoiu e fratele meu”

Cât despre președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, directorul DGASPC Gorj a făcut declarații mai mult ironice. Oricum a dat de înțeles că acum Călinoiu poate să dea în el pentru că el pentru că nu mai are nimic de pierdut, iese la pensie oricum. ”Am vorbit și ieri dimineață cu Ion Călinoiu, e prietenul meu, ba chiar fratele meu. Să dea în mine că oricum nu mai am nimic de câștigat, e prietenul meu și accept orice din partea lui”, a declarat Constantin Preoteasa.

DISPUTĂ

Preoteasa a avut atacuri dure la „fratele“ Călinoiu. A admis că cei 5000 de angajaţi şi rudele acestora de la Direcţia Copilului votau cu PSD, iar acum că va merge la pensie aceste voturi vor fi pierdute. Mai mult, în replică, Ion Călinoiu a declarat că problemele financiare ale salariaţilor, privind acordarea drepturilor salariale, au avut loc din reaua voinţă a lui Preoteasa.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: