Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Preoteasa s-a întors la Parlamentul European

Claudiu Preoteasa rămâne în continuare singurul gorjean care este expert în cadrul Parlamentului European. Acesta s-a întors la Bruxelles după ce, în ianuarie, a fost prezent la Târgu Jiu şi Bucureşti, unde a participat la discuţiile pentru ocuparea unui post de conducere la o agenţie guvernamentală. Preoteasa reprezintă organizaţia judeţeană a Tinerilor Social-Democraţi în comisia centrală a TSD care negociază posturile de conducere. El a luat decizia de a reveni la Bruxelles până când Guvernul va începe să numească subsecretarii de stat şi şefii de agenţii de la Bucureşti. Preoteasa spune că experienţa pe care a acumulat-o în Parlamentul European nu se compară cu nimic altceva, singurul motiv pentru care acesta ar accepta o funcţie la Bucureşti fiind „dorul de casă”. Gorjeanul care de mai bine de un an lucrează în capitala Uniunii Europene a fost anterior în funcţii de conducere la diferite instituţii din ţară. Acesta spune că la Bruxelles întâlneşte zilnic oameni de diferite naţionalităţi şi cu diferite mentalităţi, fapt care îl ajută pe el să cunoască lucruri cât mai multe despre europeni.

să am o experienţă într-o instituţie sau într-o organizaţie internaţională. Acesta a fost visul meu şi pot să spun că din adolescenţă visam că voi ajunge acolo unde sunt acum. Am lucrat la Consiliul Judeţean Gorj, am fost în Corpul de Control al Primul Ministru, am muncit la Parlamentul României şi în Corpul de Control al AVAS, iar apoi am simţit nevoia de a avea o experienţă într-o instituţie europeană. Este o ocazie unică pentru că, aşa cum se spune, ţi se deschid ochii. Pentru o carieră în administraţie este ideal să activezi prin mai multe instituţii de acest gen. Sunt foarte mulţumit de activitatea mea de la Parlamentul European pentru că aici fac şi ceea ce îmi place şi, în plus, aici eşti şi bine plătit. Am fost tratat aici la fel ca toţi ceilalţi europeni , nu s-a făcut nicio diferenţă pe seama faptului că sunt român. Mi-a plăcut aici seriozitatea cu care sunt tratate problemele. Aici este o bătălie cu propria persoană ca să reuşeşti şi să confirmi în rezolvarea unei probleme. M-a impresionat aici faptul că oamenii gândesc pozitiv şi că refuză să renunţe. Lor nimic nu li se pare imposibil sau nerezolvabil, totul fiind doar o chestiune de timp pentru a face un lucru să meargă. De aşa ceva cred că avem nevoie şi în România şi la Gorj”, ne-a declarat Preoteasa.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: