Preşedintele Călinoiu are doar două sute de prieteni pe Facebook

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, şi-a deschis cont pe Facebook. Şeful judeţului a reuşit să includă în lista sa aproape două sute de prieteni. Ba mai mult, a răspuns tuturor persoanelor care l-au abordat pe site-ul de socializare şi chiar a postat câteva detalii despre vizita sa la Bucureşti, efectuată împreună cu primarii de la Baia de Fier şi Novaci. Pe contul creat pe persoană publică, Ion Călinoiu nu are mult succes. I-au dat Like doar 15 persoane.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi-a deschis cont pe Facebook la sfârşitul săptămânii trecute. Încă din prima zi, s-a dovedit a fi foarte activ întrucât a reuşit să includă în lista sa peste 100 de prieteni. Printre aceştia se numără: subprefectul Marcel Romanescu, vicepreşedintele Vasile Râbu, şeful liberalilor gorjeni Dian Popescu, deputatul Mugurel Surupăceanu, Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, şefii ai instituţiilor publice şi personalităţi PSD din ţară. Ion Călinoiu spune că şi-a deschis cont pentru a avea cât mai multă informaţie. “Nu mi-am deschis cont pe Facebook neapărat să mă popularizez ci pentru a avea cât mai multă informaţie. De asemenea, este foarte important de a vedea şi viziunea celor ce activează reţelele de socializare întrucât sunt foarte multe persoane dispuse să intre într-o colaborare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Acesta a răspuns tuturor persoanelor care l-au abordat pe site-ul de socializare. Ba mai mult, a postat pe Facebook câteva detalii despre reuşita vizitei <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Bucureşti, efectuată împreună cu primarii de la Baia de Fier şi Novaci în legătură cu delimitarea graniţei zonei Rânca. “Am reuşit să rezolvăm o problemă ce trena de mult timp şi împiedica dezvoltarea turistică a zonei respective”, a scris Călinoiu pe Facebook.

DIALOG

Şeful judeţului şi-a propus să fie deschis dialogului, permanent, pe site-ul de socializare. “Voi răspunde oamenilor care mă abordează. Ştiu că dacă te apuci de un lucru trebuie să-l faci bine. Voi încerca să fiu foarte activ pe site-ul de socializare. Asta nu înseamnă că voi sta toată ziua cu laptopul sau calculatorul în braţe. Detaliile despre vizita la Bucureşti le-am postat la întoarcere spre casă. Am o aplicaţie care îmi permite să accesez Facebook-ul şi din autoturism”, a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. 

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: