Președintele Cosmin Popescu, cu ochii pe firma de deszăpezire

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat miercuri că speră ca firma care a câștigat contratul-cadru privind deszăpezirea drumurilor județene să-și facă treaba și să respecte caietul de sarcini. Popescu le-a atras atenția să fie prompți în a interveni pentru deszăpezirea drumurilor, acolo unde este cazul. ”Avem contract cadru pe patru ani de zile cu un nou operator și am rugat colegii de la partea tehnică, colegii care se ocupă de drumuri să fie foarte atenți, să-i monitorizeze atent, pentru că eu am făcut o inspecție a tot ce înseamnă parc, au utilajele necesare, utilajele care au venit cu ele în licitație, mai trebuie să aibă un nivel de reacție foarte rapid având în vedere că de miercuri, pe anumite zone, a început să ningă. Sper să-și facă datoria conform caietului de sarcini și contractului încheiat cu Consiliul Județean Gorj”, a spus Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.
În următorii patru ani, firma Ydail Construct, manageriată de fostul primar din Turceni, Ion Iordache, se ocupă de deszăpezirea celor 837 de kilometri de drum județean. S-au înființat șapte baze de deszăpezire în Târgu Jiu, Rovinari, Turceni, Motru, Târgu Cărbuneși, Stejari și Plopșoru.
Firma se va ocupa de întreținerea drumurilor în următorii patru ani în schimbul a 35 de milioane de euro, cât este valoarea contractului.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: