Toate uliţele din Bengeşti Ciocadia, asfaltate anul viitor

Victor Geogia, primarul de la Bengeşti Ciocadia, vrea să asfalteze toate uliţele din comună. În acest sens a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării, valoarea investiţiei fiind de peste 3 milioane de lei. În primăvara anului viitor, va fi finalizat şi drumul din satul Pereşti, în momentul de faţă lucrările fiind efectuate în proporţie de 90%.

Reabilitarea drumului din satul Pereşti este un proiect complex care presupune ziduri de sprijin, podeţe şi acostamente. Valoarea acestuia este de 3,6 milioane de lei, iar investiţia urmează să fie finalizată în primăvară. „În mare sunt mulţumit de investiţiile realizate anul acesta. Se putea mult mai mult, dar a fost perioada când la guvernare s-au aflat tehnocraţi, iar începând din luna august nu ne-au mai virat nici un ban în cont pentru a demara în continuare lucrările. Am reuşit să asfaltăm drumul din satul Pereşti, un drum de strictă necesitate pentru locuitorii de acolo”, a declarat Victor Geogia, primarul comunei Bengeşti Ciocadia.
O altă lucrare începută, dar nefinalizată vizează realizarea unui pod peste râul Galbenu. „Am început lucrările la un pod peste râul Galbenu, lucrări ce au fost sistate din cauza unei circulare, pe care am primit-o de la Ministerul Dezvoltării, prin care ne-au notificat să nu mai continuăm lucrările pentru că nu vom primi bani. Noi am trimis la constructor şi nu a mai lucrat din cauza lipsei banilor”, a spus Victor Geogia.
Edilul local vrea ca anul viitor să demareze şi lucrările de asfaltare a ultimelor uliţe din comună. Este vorba de 5,6 kilometri de drum, a căror reabilitare costă 3,4 milioane de lei. „Am făcut un proiect pentru asfaltarea tuturor uliţelor din comună, proiect ce este depus la Ministerul Dezvoltării şi sperăm că va fi aprobat, având în vedere că se schimbă guvernarea. Dacă vom demara acest proiect, toate drumurile ce aparţin de comuna Bengeşti Ciocadia vor fi asfaltate, rămânând să introducem reţeaua cu apă în satul Ciocadia şi în satul Bălceşti, o lucrare mult mai mare”, a precizat primarul comunei Bengeşti Ciocadia.

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: