Un spital din Gorj angajează director financiar. Salariu atractiv!

O unitatea spitalicească din Gorj plăteşte directorul financiar cu un salariu lunar brut de 5500 lei. Este vorba de Spitalul Orășenesc din Bumbești Jiu, care a scos la concurs acest post, la expirarea mandatului persoanei care l-a ocupat până acum.

Spitalul din Bumbești Jiu a scos la concurs postul de director financiar contabil. Cei interesaţi să ocupe acest post vor putea depune dosarele de înscriere la selecţie până miercuri, 14 decembrie. "Urmează să fie concursul. Postul este ocupat în prezent de o doamnă, Minodora Iosif. Posturile acestea sunt pe trei ani, se face contract de administrare. A expirat mandatul, am mai prelungit cu cât ne permite legea și în perioada aceasta a trebuit să scoatem postul la concurs. Până acum nu s-a înscris nimeni. Va fi un test grilă și să prezinte un proiect de management", a declarat Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc din Bumbești Jiu.
Cei care îşi vor depune candidaturile la acest concurs vor trebui să plătească o taxă de 200 de lei. Selecţia va avea loc la sediul unităţii spitaliceşti şi a fost programată pentru data de 21 decembrie. Condiţiile de selecţie nu sunt foarte restrictive ţinând cont de faptul că se cere o experienţă în specialitatea studiilor de minimum 2 ani. O altă cerință este ca aplicanţii să dețină certificat de atestare a cunoştinţelor în domeniul Sistemului European de conturi, iar cei care nu îl au pot da o declarație prin care se angajeză că îl vor obține în decurs de un an. Salariul oferit de spital este unul atractiv. "Salariul directorului financiar-contabil este mărișor, de 5500 lei brut. De anul trecut, din septembrie-octombrie este atât, pentru că până atunci nu a fost așa", a explicat managerul spitalului.

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: