Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Preşedinţii secţiilor de votare desemnaţi de AEP

Preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare vor fi desemnaţi în data de 26 mai, însă nu de către Tribunalul, prin tragere la sorţi, ci de către Autoritatea Electorală Permanentă. „Anul acesta, Autoritatea Electorală Permanentă va desemna la nivel centralizat preşedinţii şi locţiitorii de la secţiile de votare din rândurile Corpului Experţilor Electorali. În data de 28 mai, vor fi completate secţiile de votare cu reprezentanţii birourilor politice. În această perioadă, Autoritatea Electorală Permanentă împreună cu Serviciul de Telecomunicaţii organizează instruirea operatorilor de calculator pentru cei care vor opera în secţiile de votare, dar şi rezervele acestora, sunt în jur de 400 de persoane”, a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj.
În momentul de faţă, Instituţia Prefectului Gorj se ocupă de tipărirea buletinelor de vot. „Noi, ca instituţie, suntem în plină acţiune de tipărire a buletinelor de vot. S-au tipărit deja buletinele de vot pentru consilierii judeţeni, în două-trei zile vom confecţiona şi ştampilele pentru birourile secţiilor de votare. Spre sfârşitul lunii, vom ridica de la Ministerul Afacerilor Interne ştampilele cu menţiunea “Votat” şi timbrele autocolante”, a mai precizat Sorin Arjoca.

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: