Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Program prelungit la buletine în apropierea alegerilor locale

Direcția de Evidență a Persoanelor din Târgu Jiu va funcționa în săptămâna premergătoare alegerilor locale la program prelungit. Măsura a fost luată de conducerea instituției. „Programul se va prelungi în fiecare zi până în jurul zilei 18, deci se va majora cu 2 ore pe zi. Sâmbăta se va lucra la fel, iar în ziua premergătoare alegerilor, ca de fiecare dată, nou vom deschide la 8 dimineața până la 21 seara când se închid urnele de vot", a declarat Dan Laurențiu, directorul Direcției de Evidență a Persoanelor Târgu Jiu.
Circa 2200 de cetățeni din Târgu Jiu și cele 11 localități arondate nu și-au perfectat până acum actele de identitate, din cei 140.000 de locuitori. Aceștia fie figurează cu acte de identitate expirate, fie au împlinit 14 ani și nu s-au pus în legalitate. Mai sunt și circa 300 de cetățeni plecați înstrăinătate și fugurează cu acte de identitate expirate, 119 sunt plecați în alte localități din țară, 24 sunt posibili decedați, 6 sunt reținuți-arestați și 193 sunt necunoscuți la adresă.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: