„Prezicătorul“ Popeangă, în conflict cu „iepuraşul“ Vlaicu

Social democratul Vasile Popeangă l-a numit ieri pe Marius Valicu un iepuraş care va pleca cât de curând din fruntea UNPR Gorj, pe motiv că nu are rezultate. Cearta dintre cei doi foşti colegi a pornit după ce Marius Vlaicu a afirmat despre Vasile Popeangă că a intrat pe uşa din dos în PSD.

Dacă Popeangă l-a numit iepuraş, Vlaicu i-a spus deputatului prezicător.

“Vreau să-i asigur pe cei care cred despre această alianţă că nu va funcţiona că nu e aşa. Din contră, avem semnale că va funcţiona foarte bine. Iar domnul Vlaicu, cel care este un iepuraş împins în faţă de alţii, să înceteze cu presupunerile despre cum va funcţiona alianţa. Oricum vreau să vă spun din surse sigure că domnul Vlaicu nu va mai sta trei luni preşedinte la UNPR. Va fi schimbat pentru că nu a dat rezultate. Nu a făcut nimic. Acum nu vă voi spune cu cine va fi schimbat, ştiu cine o să-i ia locul, dar o să vă comunic la momentul potrivit”, afirmă Vasile Popeangă.

Pe de altă parte, Marius Vlaicu îl îndeamnă pe Popeangă să se ocupe de Colegiul 5 pe care-l reprezintă şi pentru care nu a făcut nimic. “Eu aş vrea să-i spun domnului Popeangă să nu-mi mai prezică mie viitorul pentru că nu ştie ce va urma în UNPR Gorj şi când voi fi schimbat. Mai bine să se preocupe de colegiul dumnealui unde nu a făcut nimic. Nu voi fi schimbat pentru că nu sunt motive să fiu schimbat, iar ce va fi pe viitor nu e treaba acestuia”, spune Vlaicu.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: