Prietenii pornesc în căutarea tânărului dispărut în Jiu

Prietenii tânărului dispărut în Jiu pornesc în căutarea lui. Un tânăr de 28 de ani din Târgu Jiu, Mihai Beuran, a dispărut duminică seara în apele Jiului, după ce barca pneumatică în care se afla a fost prinsă de curenți.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a organizat zilnic căutări, dar în zadar. Un prieten al tânărului face apel la gorjeni să îl caute pe dispărut.

“Apelez și eu la toți care îl știu sau îl cunosc pe Mihai Beuran sau poate au auzit de vestea ca a plecat cu o barca pe Jiu și a căzut din ea... să ne unim toți și să mergem la locul unde s-a întâmplat, să verificăm, să ne uitam atenți pe marginea Jiului 3-4-5 KM fiecare cu ce poate și cum poate. Are o soție care trebuie sa nască zilele astea are o mama și un frate care suferă pe tema asta, haideți fiecare sa mergem acolo și sa verificăm cu atenție dacă autoritatiile nu o fac”, a scris Sergiu Hatzeganu pe pagina de socializare.

O astfel de acțiune se poate dovedi însă periculoasă pentru participanți, dacă nu se coordonează cu cei specializați să facă asta.

“Am cerut sprijinul și unor prieteni Foști Militari din Legiune, vor veni și ei dar trebuie sa fim mai mulți... este nevoie de bărci cu motor care sa aibă peste 20 cai, eventual barcă cu diapozitiv SONAR.. pescari profesioniști, scafandrii de nivel 2-3, haideți să facem ceva cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, a mai transmis acesta.

 

Vizualizări: 2,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: