Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prima femeie-președinte a Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost aleasă marţi seara, la Strasbourg, cu 383 la 327 de voturi şi 22 de abţineri, prima preşedintă a Comisiei Europene (CE). Von der Leyen a obţinut cu nouă voturi mai multe decât avea nevoie.

Fostul ministru al Apărării din Germania a ţinut un discurs în faţa Parlamentului European în care a promis o poziţie fermă privind statul de drept, egalitate de gen între comisarii din echipa sa şi triplarea bugetului pentru programul Erasmus, informează Politico. Ea le-a promis marţi eurodeputaţilor să facă din lupta împotriva modificărilor climatice una dintre marile priorităţi ale mandatului său, în cazul în care este aleasă, relatează AFP.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis felicitări, marţi seară, Ursulei von der Leyen, după ce a fost aleasă preşedinte al Comisiei Europene. Iohannis a arătat că aşteaptă cu nerăbdare să colaboreze pentru o Europă mai puternică.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: