Primar: Canalizarea ar fi trebuit să fie gata, dar nici nu e începută

La sfârșitul acestui an, o parte din localnicii din Jupânești ar fi trebuit să se bucure de apă curentă și canalizare. Din păcate, mai au de așteptat, pentru cu investiția care ar fi trebuit recepționată luna viitoare nu este realizată mai deloc. Firma care a câștigat licitația a blocat lucrarea pentru că nu a primit nici un leu de la primărie.

Sistemul de alimentare cu apă și canalizare cuprindea toate drumurile principale și două ulițe din comună. Lucrările au început în prima parte a anului trecut și în decembrie 2020 ar fi trebuit finalizate, numai că totul a fost blocat de constructorul care nu a primit nici un leu.

„Lucrările au început de aproape doi ani și ar fi trebuit să fie gata. Nu s-a făcut mai nimic. Pot să vă spun că s-a lucrat fracționat. O săptămână la Vidin, două săptămâni la Vierșani și tot așa. Concret nu s-a făcut mai nimic. S-a început așa de ochii lumii și așa a rămas de atunci”, susține Ion Gârniceanu, primarul comunei gorjene Jupânești.

Actualul primar, aflat la începutul primului mandat, a încercat să ia legătura cu firma care trebuia să facă lucrarea pentru a cere explicații. ”Am luat legătura cu firma care a câștigat lucrarea și mi s-a spus că trimit un reprezentant să discutăm, dar nu a venit nimeni până acum. Eu mai am răbdare. Mi-au spus la telefon că nu au mai lucrat pentru că nu am primit nici un leu de la vechiul primar și nu au reușit să se înțeleagă cu el sub nici o formă. Trebuie văzut de ce nu s-au înțeles”, a mai precizat Ion Gârniceanu.

Valoare investiției este de aproximativ 10.600.000 de lei.

Vizualizări: 1,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: