Primar: Nu pot fi probleme într-o comună unde nu s-a făcut nimic

Problemele din comuna gorjeană Dănciulești sunt privite cu calm de actualul primar. Acesta spune că are de recuperat vreo 20 de ani în ceea ce privește investițiile. Asta nu-l sperie însă pe primar, care ia situația ca atare. Principala preocupare la început de mandat sunt drumurile sătești și comunale.

Marius Dumitra Bădescu are în plan modernizarea tuturor drumurilor sătești și comunale. Până atunci, primarul încearcă să afle de ce s-au prăbușit cele care au fost modernizate în anii trecuți. ”În comună sunt aproximativ 35 de kilometri de drumuri sătești și comunale. În anul 2012 s-au făcut ceva asfaltări, dar drumurile pur și simplu s-au prăbușit. S-a spus că din cauza alunecărilor de teren. Eu nu știu dacă au fost alunecări de teren în comună. Asta încerc și eu să aflu acum. O să solicit sprijinul specialiștilor ca să vedem de unde începem și ce avem de făcut. Să vedem unde s-a greșit ca să nu mai repetăm”, a spus primarul.

Bădescu susține că probleme deosebite nu sunt în localitatea pe care o va conduce în următorii ani, numai că oamenii au pretenții prea mari. ”Situația este simplă. Nu pot fi probleme într-o comună unde nu s-a făcut nimic. Este aceeași situație de acum 20 de ani, că acum 30 stăteam foarte bine. Acum dintr-o dată oamenii vor de toate, și ceea ce nu se poate face. Pentru mine acum prioritate au infrastructura și curățenia”, a spus Marius Dumitra Bădescu.

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: