S-a dat drumul la angajări la stat. Posturi disponibile în Gorj

Primăriile din Gorj au dat drumul la angajări, la fel și alte instituții. Primăria Comunei Cătunele organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat IV, 1 post. Sunt necesare studii medii, certificat de atestare profesională instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, vechime 1 an. Proba scrisă va fi pe 3 decembrie.

Serviciul Public de Gospodărire Comunală Turburea caută să angajeze șofer. Condițiile de participare sunt: școala de conducători auto categoriile B, C, D, BE, CE, DE; atestat șofer profesionist transport persoane; fără cazier judiciar; fără antecedente rutiere grave (penale sau cu permis suspendat); cunoștințe minime de mecanică auto; vechime minimă de 5 ani. Proba scrisă va fi pe 26 noiembrie.

Primăria Comunei Cruşeţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, grad profesional II, din cadrul Compartimentului Administratie Publică, Juridic, Resurse Umane și Agricultură. Sunt necesare studii superioare absolvite cu diploma în domeniul cadastru și topografie; vechime în specialitate minimum 6 luni. Termenul limită de depunere a dosarelor este 17 noiembrie.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Orăşenesc Novaci organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager. Mass – media şi persoanele interesate să participe la susţinerea publică a proiectului de managment vor transmite până la data de 25.11.2020, ora 14.00 pe adresa de e-mail; [email protected]  solicitările de participare, cu precizarea numelui şi prenumelui, şi eventualele întrebări pe care vor să le adreseze candidaţilor în legătură cu proiectul de management.

Vizualizări: 8,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: