Primar: Comuna nu are un metru de asfalt. E cea mai mare nemulțumire!

Programul „Anghel Saligny” e cea mai mare speranță pentru edilii din Gorj, care speră să modernizeze localitățile pe care le conduc cu bani de la Guvern. Bugetul local le este insuficient pentru investiții mari. Așa s-a ajuns ca, în unele zone din județul Gorj, să nu existe deloc asfalt.

 

 

 

 

 

 

 

În Samarinești, confirmă și edilul, nu există nici măcar o palmă de asfalt. Edilul Iulian Giurgescu își pune toate speranțele în Programul „Anghel Saligny”. A depus deja două proiecte majore și așteaptă să-i fie aprobate. „Am fost la Ministerul Dezvoltării și am analizat proiectele. O să avem finanțarea 100% și ne apucăm să asfaltăm un sector de drum. Celălalt proiect este pentru apă și canal, cu o valoare de 14 milioane de lei. Proiectul pentru asfaltare se ridică la 4 milioane de lei, a spus primarul din Samarinești.

Lipsa asfaltului pe ulițele din comună este cea mai mare nemulțumire a oamenilor, spune și edilul.

„Aceasta este prioritatea: asfaltarea drumurilor. Drumurile se află într-o stare avansată de degradare. Le întreținem anual sau ori de câte ori este nevoie, dar trebuie asfalt. Comuna Samarinești nu beneficiază de un metru de asfalt în acest moment. Este cea mai mare nemulțumire pe care o au oamenii”, a mai spus edilul, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: