Drum început acum 13 ani, nerecepționat și deja stricat

Ițe încurcate în administrația din comuna gorjeană Bumbești-Pițic. Un drum comunal a cărui modernizare a început în urmă cu 13 ani încă nu este recepționat. Contractul cu firma constructoare a fost prelungit de mai multe ori și s-a ajuns ca, în momentul de față, lucrarea să fie deja deteriorată pentru că s-a circulat pe acest tronson.

Autoritățile fac demersuri să recepționeze lucrarea care, începută în anul 2009 ar necesita iarăși reparații.

Primarul din Bumbești-Pițic a explicat că sunt lacune legislative care permit să se ajungă în astfel de situații bizare, cu lucrări tărăgănate și recepții întârziate cu anii.

“Eu nu sunt mulțumită de ce am realizat. Îmi doresc mai mult. Avem foarte multe lucrări nerecepționate. Sunt proiecte care au început, de exemplu, un drum, în anul 2009, pe PNDL 1, care nu este recepționat. Va trebui finalizat. Legislația nu este făcută atât de bine. Nu ar trebui să le permită să vină cu atâtea prelungiri, să nu poată fi recepționate. Este normal să fie deteriorat drumul, au trecut atâtia cetățeni pe drum. Să sperăm că o să putem recepționa acest drum, dar nu este ușor”, a declarat primarul din Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 3,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: