Primar din Gorj: Drumurile sunt greu practicabile. Am mai astupat noi gropile cu pietriș

Autoritățile locale din comuna Văgiulești au reușit să obțină o finanțare pe programul guvernamental ”Anghel Saligny” pentru modernizarea a 5 kilometri de drumuri, după ce au actualizat un proiect realizat în urmă cu ani buni. Banii sunt bineveniți pentru că drumurile erau aproape impracticabile.

Primăria Văgiulești a reușit să obțină 14.000.000 de lei pentru asfaltarea a 5 kilometri, mai exact este vorba de trei drumuri de interes local, pentru care se va organiza în perioada următoare licitația.

”Am semnat contractul de finanțare pentru modernizare a 5 kilometri. Este vorba de trei drumuri care sunt au fost pietruite, dar care sunt greu practicabile. Noi am mai astupat găurile cu pietriș acolo unde a fost cazul, dar era nevoie de asfaltare. Drumul de 3 kilometri este cel mai rău, iar sătenii din zonă au avut destul de suferit. Aici nu avem nici scurgeri, drumul este și în pantă, nu putem dirija apa. Este distrus oricât am încercat să-l cârpim”, a declarat primarul din Văgiulești, Constantin Pârjol.

După ce acești 5 kilometri de drum vor fi modernizați, ar mai rămâne de asfaltat 3 kilometri de drumuri sătești și ulițe.

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: