Salvamar specializat la Constanța. Autoritățile dintr-o comună se pregătesc pentru sezonul estival

Autoritățile locale din comuna Bustuchin se pregătesc de sezonul estival. Chiar dacă vremea nu a fost prielnică și bazinul de înot nu a putut fi deschis la 1 iunie, așa cum și-a propus administrația locală, acest lucru se va întâmpla în momentul în care va permite vremea.

Autoritățile locale au început deja să pregătească bazinul. ”Am adus o firmă specializată care să curăță bazinul. Aici în zonă apa este dură și era nevoie o curățare specializată. Nu putea să deschidem fără să nu facem acest lucru. Este absolut normal să-l pregătim”, a precizat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin

Localnicii din Bustuchin își pot aduce liniștiți la vară copiii la bazin pentru că aici va fi în permanență și salvamar. ”Trebuie să se știe că bazinul are și salvamar. Este vorba de o persoană angajată de noi, care a fost la cursuri de perfecționare în domeniu la Constanța”, a mai spus Ion Ciocea.

Bazinul de înot din comuna Bustuchin este deschis și are o suprafață de 170 de metri pătrați. Investiția realizată cu bani europeni se ridică la aproximativ 100.000 de euro și a fost finalizată anul trecut.

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: