Primar din Gorj, supărat pe contracandidați: Voi suna la 112

Primarul unei comune din  județul Gorj se arată revoltat pe faptul că unii dintre contracandidații săi au început campania electorală și merg printre cetățeni, fără a respecta măsurile de protecție. Este vorba despre primarul din Drăguțești, Dumitru Popescu. Acesta spune că mulți nu realizează pericolul, iar virusul poate răspândi cu ușurință. Popescu este candidatul PSD și îi are drept principali adversari pe Cristi Crăc de la PNL și Vasile Moșoiu de la Pro România.

Dumitru Popescu pleacă favorit în lupta electorală, ca orice primar în funcție. Contracandidații săi au însă nevoie să se întâlnească cu electoratul, mai ales dacă sunt la prima candidatură.

Totuși, primarul îi acuză pe contracandidați că pun în pericol sănătatea localnicilor. ”Îi rog pe acei oameni care merg în campanii să-i respecte pe cetățenii din comuna Drăguțești. În primul rând primează sănătatea oamenilor și apoi interesele lor. Îi rog pe oamenii din Drăguțești să stea la distanță de persoanele care încearcă să dea mâna cu ei și de cei care nu au mască”, a spus Dumitru Popescu.

Revoltat, primarul a spus că va apela numărul unic de urgență 112 în cazul în care nu se respectă aceste reguli. ”Nu-și dau seama cât de gravă este situația. Chiar dacă sunt contracandidați, le spun să se tempereze și să-i respecte pe oameni. Vă spun sincer că voi suna la 112 dacă nu o să asculte”, a  mai spus primarul.

Vizualizări: 2,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: