Primarul din Turceni a trecut la PNL

Primarul orașului Turceni din județul Gorj a anunțat că va candida din partea PNL pentru un nou mandat. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare, într-o perioadă în care partidele sunt în plin proces de depunere a candidaturilor.

Cristina Cilibiu și-a câștigat primul mandat din partea PSD, în campania pentru europarlamentare a muncit pentru ALDE, partid condus atunci în Gorj de cumnatul ei Ion Iordache. 

În ultimele luni, Cilibiu a făcut impresia unei reveniri la PSD, dar luni, 10 august, și-a anunțat candidatura din partea PNL. "Voi candida pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal. Am luat această decizie consultându-mă cu echipa din care fac parte", a menționat Cilibiu.

Potrivit unor surse politice, un rol determinant în atragerea Cristinei Cilibiu în PNL l-a avut primarul din Rovinari, Robert Filip, și el trecut acum câteva luni de la ALDE la PNL. Rămâne de văzut care va fi reacția lui Ion Iordache, un om de afaceri influent în zona Turceni, care și-a anunțat acum câteva luni sprijinul pentru PSD. (M.M.)

Vizualizări: 4,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: