Primar: M-au scos din minți parlamentarii gorjeni. Miruță este afon

Un primar din Gorj răbufnește și le sugerează parlamentarilor din Gorj să se preocupe de problemele reale ale județului și să nu-și mai facă imagine și campanie pe seama Complexului Energetic Olteniei și a tragediei de la Cariera Jilț, unde au murit trei mineri. 

Victor Geogia, primarul din Bengești-Ciocadia, nu înțelege cum toți parlamentarii gorjeni își dau cu părerea despre problemele din minerit fără să aibă studii și cunoștințe în domeniu. Edilul consideră că ar trebui să lase specialiștii să vorbească, iar deputații și senatorii județului să încerce să rezolve și alte probleme ale Gorjului:

”În loc să se certe pe la televizor și prin ziare pe tema CEO, mai bine ar încerca să rezolve probleme reale ale județului și să-i lase pe specialiști să se ocupe de CEO. Nu fac decât să-și de cu părerea și să-și facă imagine. Pe mine CEO m-a scos din minți, la fel ca și parlamentarii. Ce cauți tu deputat sau senator să-ți dai cu părerea despre CEO și să nu faci nimic pentru că habar nu ai cu ce se mănâncă mineritul și energia. Este cazul lui Radu Miruță (n.r- Radu Miruță, deputat USR), care este afon. Vin apoi cei de la PNL vin și cei de la PSD și o țin lanț în loc să lase specialiști să vorbească. Eu le spun oamenilor din mineri să nu se lase influențați de niște mafioți. Toți își fac imagine de pe urma CEO”.

Vizualizări: 4,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: