Primar: Nu am primit niciun leu. Sunt foarte supărat

Repartizarea sumelor de bani din partea guvernului către primării i-a dezamăgit pe mulți edili din județul Gorj. Unul dintre ei este primarul din Dănești, Mădălin Paliță. Deși solicitase suma de 1 milion de lei, Paliță nu a primit nici măcar un leu.

Pentru a putea face plata către însoțitorii persoanelor cu handicap, primarul din Dănești trebuie să ia bani de la investiții printr-o rectificare bugetară.

”Atât de multă hoție eu nu am văzut. Nu au avut niciun interes. Eu sunt foarte supărat. Eu aveam nevoie să plătesc însoțitorii persoanelor cu handicap. Nu pot să bag piatră pe drum că trebuie să fac rectificare bugetară pentru a-i plăti pe acest oameni. Nu pot să las acești oameni fără bani, mai ales că vine și Crăciunul. Am cerut 10 miliarde de lei vechi. Nu voiam să îmi dea jumătate, dar măcar un sfert. Eu m-am supărat foarte rău. Chiar voiam să fac acest pietruiri pe drumuri. La fel am pățit și anul trecut. Am fost trecuți cu zero”, a spus Mădălin Paliță, la Radio Infinit.

Paliță mai este revoltat și pe faptul că a fost pus să trimită către Prefectura Gorj situația cu sumele de care are nevoie, însă nu a primit nimic. ”Ne-au dat termen să trimitem sumele necesare. Domnul subprefect era foarte alarmat. A doua zi am chemat contabila din concediu să scoatem toate hârtiile necesare. Cu toate acestea, nu am primit nimic. Nu trebuia să îmi mai solicite nimic”, a mai declarat Paliță.  

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: