Primar: Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Nu am cuvinte

Discuțiile apărute în interiorul Partidului Național Liberal îi supără pe anumiți primari din Gorj. De exemplu, edilul de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că nu se aștepta la o astfel de destrămare.

Primarul se declară dezamăgit și de declarația făcută de Raluca Turcan la adresa lui Florin Cîțu. Aceasta a spus că mandatul lui Cîțu a fost unul plin de minciuni și jocuri personale.

”Nu îmi vine să cred că au început să plătească din nou polițe. Sunt dezamăgit de ceea ce aud astăzi și de modul în care doamna Turcan a ieșit cu atacuri la adresa lui Cîțu, mai ales în această perioadă. Nu am să înțeleg niciodată ce se mai întâmplă și ce mai este de făcut pentru PNL pentru a-și mai revigora imaginea. Alianța a fost făcută acum cu PSD, în ideea de a îngropa toate scandalurile, dar ei nu fac altceva decât să plătească alte polițe. În loc să ne vedem de guvernare, ei încep alte bătălii în interiorul partidului care nu duc decât la o fărâmițare a partidului. Nu am cuvinte”, a spus Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

De asemenea, primarul mai este de părere că se încearcă îndepărtarea șui Florin Cîțu de la conducerea Partidului Național Liberal. ”Este un semnal că Florin Cîțu poate să ajungă în perioada următoare în afara partidului. Posibil să convoace Congres. Nu credeam că se va ajunge în această situație. Nu vreau să spun că Iohannis are o vină sau nu, dar nu a știut să joace bine această situație. Poate că și implicarea mai mult sau mai puțin în interiorul partidului a dus la această situație”, a mai spus Cotojman.

Edilul crede că Raluca Turcan este unul dintre miniștrii incompetenți ai Guvernului Cîțu. ”Am identificat unul dintre incompetenții acestui guvern. Îmi pare rău să spun că e de la mine, dar declarația doamnei Turcan mă face să cred că a fost un ministru foarte slab. Dacă spune că nu mai are bani de pensii și salarii, eu cred că nu este normal. Ca ministru să ieși cu astfel de declarații, nu este normal. Are o problemă. Să vedem dacă este una personală sau de altă natură”, a mai declarat primarul din Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 3,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: