Morega: UATAA trăiește de pe o zi pe alta. Așteptăm banii de la guvern

Sumele de bani promise de guvern pentru Uzina de Agent Termic din Motru sunt așteptate ca pâinea caldă. Iarna este aproape, iar uzina are nevoie de sprijin financiar pentru a trece cu bine sezonul rece. Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că are convingerea că cele 9,6 milioane de lei vor ajunge la timp.

”Eu iau lucrurile în serios. Am luat legătura cu factorii care ne pot ajuta în acest moment. Mingea este la guvern. Am încredere că acele sume solicitate vor ajunge la uzină. Banii sunt foarte necesari, iar dacă nu vor ajunge, nu cred că vom depăși cu bine perioada asta de iarnă. Este vorba despre 96 de miliarde de lei vechi. Am convingerea că și cei de la guvern analizează această situație. Sper că banii vor ajunge”, a spus Cosmin Morega, la Radio Infinit.

Uzina de Agent Termic de la Motru se descurcă destul de greu din punct de vedere financiar, mai spune Morega: ”Toate cheltuielile sunt la limită. Trăim de pe o zi pe alta. UATAA se aprovizionează în funcție de posibilitatea Carierei Roșiuța, de la o zi la alta. Practic, stocurile de cărbune sunt pentru câteva zile și tot așa”, a mai afirmat primarul.

Guvernul este liberal, iar motrenii au renunțat la primarul PNL după doar un mandat și l-au ales pe social-democratul Cosmin Morega. Rămâne de văzut dacă motrenii vor fi pedepsiți pentru votul lor.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: