Primar PNL: Nu suport curvăsăria politică

Mihai Mazilu, unul dintre primarii liberali cu cele mai bune rezultate din Gorj, este dezamăgit de modul în care este condusă organizaţia judeţeană. Nemulţumirile primarul Mihai Mazilu s-au accentuat după ce pentru Primăria Târgu Jiu a fost impus un al şaselea candidat, altul decât cei cinci incluşi în sondaj.

Cu toate acestea, Mazilu spune că nu va pleca din partid. „Politica este extraordinar de dificilă şi la nivel naţional şi la nivel local. Din păcate se face politică 4 din 4 şi uitaţi unde s-a ajuns. Fiecare ar trebui să-şi întindă aspiraţiile politice atât cât îi e plapuma. Din păcate, sunt foarte mulţi cu pretenţii. Sincer, nu-mi place ce se întâmplă în PNL Gorj. Cu toate acestea, rămân loial PNL fiindcă nu suportă traseiştii politici, curvăsăria politică. Dacă vor rămâne doi membrii PNL în Gorj, eu voi fi unul dintre aceia”, a declarat Mihai Mazilu.

Primarul nu va mai avea aceeaşi poziţie în condiţiile în care unul dintre cei doi liberali ar fi Tudor Barbu. „Atunci ne mai gândim”, a răspuns Mazilu ziariştilor. 

La alegerile din această vară Mihail Mazilu îl va avea contracandidat pe social-democratul Dănuţ Birău, însă liberalul nu are emoţii în privinţa rezultatului. „Nu sunt nici mama omida, nici oracolul din Bălceşti, dar chiar dacă va fi un singur tur nu voi avea probleme. Voi merge cu fruntea sus în faţa cetăţenilor din Târgu Cărbuneşti. În tolba fiecărui soldat stă un baston de general, acum fiecare ar trebui să se uite la ceea ce a făcut. Îi respect candidatura pentru că acolo unde sunt mulţi candidaţi gradul de obiectivitate va fi mult mai mare. Mie mi-e drag să am un concurent puternic, îmi place să merg la un concurs cu cei puternici”, a declarat Mazilu.

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: