PSD Gorj mai pierde trei primari. Doi dintre ei nu exclud alte candidaturi!

PSD Gorj pierde încă trei dintre primarii cu şanse mari de a obţine noi mandate. Gheorghe Corbeanu, primarul de la Godineşti, a anunţat partidul că vrea să se pensioneze. În schimb Sorin Bucurescu, primarul de la Slivileşti, nu exclude o candidatură din partea altei formaţiuni politice. Şi primarul de la Prigoria, Emil Răgman, şi-a anunţat şefii de partid că nu mai candidează din partea PSD. Acesta nu este încă decis să renunţe la primărie.

Primarii PSD din Godineşti, Prigoria şi Slivileşti au anunţat partidul că nu mai candidează pentru un nou mandat. Asta după ce şi primarii din Motru, Polovragi şi Negomir au făcut anunţuri similare în ultimele săptămâni. Potrivit reprezentanţilor PSD Gorj, în aceste localităţi se vor organiza sondaje de opinie pentru desemnarea altor candidaţi. „Termenul pe care noi l-am dat primarilor a expirat. În şase localităţi, colegii noştri primari nu vor să mai candideze pentru un nou mandat. Aceste localităţi sunt: Motru, Godineşti, Negomir, Polovragi, Prigoria şi Slivileşti. Aici se va ţine cont foarte mult de propunerea pe care o va avea organizaţia din localitatea respectivă, propunere cu care se va veni la organizaţia judeţeană. Va exista mai mult ca sigur un sondaj de opinie care va stabili cel mai bun candidat pentru localitatea respectivă”, a declarat Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Bucurescu: Nu exclud o candidatură de la un alt partid

Gheorghe Corbeanu, primarul de la Godineşti, este decis să rupă definitiv legătura cu administraţia. Acesta a precizat că nu există nici o şansă de a se răzgândi. „Nu voi mai candida pentru un nou mandat întrucât mă pensionez. Îndeplinesc condiţiile de pensionare, am o vechime de 44 de ani în câmpul muncii, am şi grupă. Nu există nici o şansă de a reveni asupra deciziei mele, timpurile sunt de aşa natură încât nu mă pot răzgândi”, a declarat Gheorghe Corbeanu.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre primarul de la Slivileşti, Sorin Bucurescu. „Nu am luat o decizie definitivă. Am spus că nu mai candidez de la PSD, nu că nu voi mai candida deloc. Nu exclud o candidatură de la un alt partid”, a declarat Sorin Bucurescu.

Şi primarul de la Prigoria se află în aceeaşi situaţie. „Nu ştiu cine a spus că nu mai candidez, poate candidez independent sau poate candidez de la un alt partid. Nu ştiu încă în momentul de faţă”, a declarat Emil Răgman, primarul de la Prigoria.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: