Lupulescu nu ştie de ce e candidatul PNL, Rotaru nu renunţă!

Liberalii au reuşit să îşi facă reclamă, fie ea şi negativă, după ce au bulversat organizaţia de la Târgu Jiu. Cei cinci candidaţi din sondajul de opinie au fost aruncaţi la coş de partid, preferându-se un al şaselea candidat, Octavian Lupulescu. Acesta nu ştie prea bine cum a ajuns candidat. Unul dintre cei daţi la o parte, Marian Rotaru, este decis să candideze, chiar şi independent.

PNL Gorj a făcut un sondaj în care a inclus cinci liberali: Marcel Romanescu, Eduard Berca, Niculina Mocioi, Victor Banța și Marian Rotaru- dar în urma lui candidat a fost pus Lupulescu. Celor sondați li s-a comunicat faptul că au ieșit foarte prost şi atât. Pe surse au apărut informații că Romanescu avea 20%, restul având până în 10%. Lupulescu explică de ce a acceptat să candideze „A fost un timp foarte scurt în care a trebuit să hotărăsc. (...) Copreședinții m-au propus în urma unui studiu sociologic realizat odată cu sondajul. Și în urma acestui studiu sociologic a rezultat un portret robot al candidatului pe care și-l doresc mulți oameni în Târgu Jiu. (...) Nu am date cu privire la acest sondaj și studiu sociologic”, a declarat acesta. Lupulescu a mai declarat că a vorbit cu Marcel Romanescu, cel care s-a clasat cel mai bine în sondajul PNL, și că acesta i-a spus că îl va susține. “Sub niște măști de oțel se mai ascund și suflete...nu tocmai rele”, a spus acesta, referindu-se la cariera sa militară.

Rotaru nu renunţă primăria Târgu Jiu

Marian Rotaru, primarul din Leleşti, vrea să candideze cu orice preţ la primăria Târgu Jiu. Primarul spune că aproape toate partidele mai mici din judeţul Gorj l-au contactat pentru o eventuală candidatură la Târgu Jiu şi că, dacă va găsi înţelegere, nici va sta pe gânduri. ”În această perioadă, după ce au văzut ce s-a întâmplat, foarte multe partide m-au căutat, dar mă gândesc şi din postura de independent. Nu se mai poate în acest ritm, se fac atâtea şi atâtea blaturi şi scenarii încât cetăţenii nu ştiu ce se întâmplă. Vreau să merg până la capăt în condiţiile în care sper să-mi retragă sprijinul politic”, a spus Marian Rotaru, primarul din Leleşti.

Planul primarului din Leleşti este acela de a negocia o eventuală candidatură la Târgu Jiu din partea unor formaţiuni politice mai mici. Dacă nu se va putea, Rotaru va candida tot la Leleşti, din postura de independent, şi spune că se va lăsa definitiv de politică. Un singur lucru este cert, Rotaru nu se va mai întoarce niciodată la PSD. ”Exclus, nu mai revin la PSD. Exclus pentru că aceste jocuri murdare s-au făcut şi cu sprijinul PSD şi nu am fost niciodată adeptul ca acolo unde ai fost odată să te reîntorci pentru că ai revenit la sentimente mai bune. Cine trădează odată, trădează şi a doua oară şi nu vreau să fiu catalogat ca un traseist politic. Dacă am luat aceste decizii, le-am luat pentru că am fost marginalizat sau pentru că am spus ce am avut de spus”, a precizat Marian Rotaru, primarul din Leleşti. 

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: