PSD Gorj face sondaj de opinie în 14 localități

PSD Gorj face sondaje în 14 localități din Gorj pentru a desemna candidații la alegerile din 5 iunie. Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că sondaje se fac în localitățile unde partidul nu are primari.

Sondajul va fi gata într-o săptămână, iar listele de consilieri și primari la finalul lui februarie. „Dacă la prima discuție (n.r din Comitetul Executiv) am putut să susțin în jur de 40 de candidaturi sigure-sigure, vom veni și vom completa cu diferența, mai puțin 14 candidaturi. În localitățile respective, am demarat efectuarea unui sondaj, cu firmă de specialitate. Nu dau numele localităților. Dar ne-am orientat și la candidați și am demarat un sondaj care probabil va fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare. La sfârșitul lunii februarie cam totul trebuie încheiat”, a declarat președintele PSD Gorj.

El a confirmat că sondaj se face la Motru și Rovinari, iar la Tismana a dat de înțeles că va candida actualul primar Marian Slivilescu. “Ne-am propus să câștigăm patru orașe din șapte”, a mai spus acesta.

Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: