Primar: Sper să mă revăd curând cu copiii plecați la muncă în Anglia și în Franța

Un primar din Gorj are grijă de cetățenii comunei veniți din străinătate, dar este cu gândul la cei doi copii care muncesc în Anglia și în Franța și care nu au venit acasă. Este cazul primarului din Hurezani, Gheorghe Cârstea, care speră să-și revadă curând copiii sănătoși.

Primarul din Hurezani nu se mai gândește acum la investiții în comună și se axează pe gestionarea cât mai bună a situației de urgență. ”Investiția în sănătatea umană este cea mai bună în acest moment. Cea mai frumoasă investiție este solidaritatea. Trebuie să trecem peste acest impas, că altfel nu mai putem face nimic pe viitor. Prioritatea mea în acest moment este gestionarea coronavirusului și nu mă mai gândesc la investiții. Am persoane izolate la domiciliu, le ducem mâncare și ce au nevoie. Ne-au dat bani să le luăm ce mai au nevoie în afară de ce le putem noi oferi. Ne așteptăm să mai vină cetățeni din străinătate și sper să nu avem cazuri de îmbolnăvire”, a precizat Gheorghe Cârstea, primarul din Hurezani.

Primarul ajută localnicii din comună, dar este cu gândul la cei doi copii plecați în străinătate și care au decis să rămână acolo. ”Vreau să vă spun că am trei copii. Unul e acasă cu mine, am o fată în Anglia și un băiat în Franța. Au serviciu acolo, au contracte de respectat și nu pot să vină acasă. Vorbesc cu ei la telefon și situația este exact cum se spune la televizor, numai că ei sunt foarte responsabili și sunt mai stricte autoritățile. Eu sper să dea Dumnezeu să fie bine și să mă revăd cu ei cu bine”, a mai spus Gheorghe Cârstea.

Vizualizări: 4,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: