Primar supărat pe poliţişti: Dorm în cizme!

Situație cel puțin interesantă în comuna Schela. Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj a transmis miercuri că unei angajate din cadrul primăriei Schela i s-a întocmit dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Autorităţile locale din Schela neagă însă această faptă, declarând că cel mai probabil IPJ Gorj a făcut o confuzie între localităţi.

 IPJ Gorj a comunicat faptul că în data de 7 februarie 2017 polițiști din cadrul Postului de Poliție Schela au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din localitate, funcționar public în cadrul unei primării, responsabilă cu evidența registrului agricol, ar fi eliberat o adeverință pentru o femeie din comuna Schela, la solicitarea acesteia, pentru a-i servi la S.P.C.L.E.P. Bumbești Jiu, în vederea eliberării cărții de identitate pentru fiul său. Din verificări s-a stabilit faptul că femeia căreia i s-a eliberat adeverința, nu era înscrisă în registrul agricol ca proprietar de imobil la adresa respectivă, ulterior fiind eliberat actul de identitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijență în serviciu.

Contactat telefonic, primarul din Schela, Aristide Șerbănescu, spune că nu s-a întâmplat așa ceva în primăria pe care o conduce. Supărat, primarul a transmis IPJ Gorj să lucreze mai bine la informări, căci această faptă nu a avut loc la el în comună. ”După ce am aflat eu l-am chemat pe secretarul comunei și pe fata de la Registrul Agricol să văd despre ce este vorba și mi-au spus că nu este la noi. Nu știau nimic, ei așa zic. Nu aveam cum să nu aflu că doar venea Poliția aici la primărie și vă spun că nu s-a întâmplat asta. Poate e vorba de Schela de Galați sau poate dorm ei în cizme”, a spus primarul Aristide Șerbănescu. Reprezentanții IPJ Gorj au transmis însă că nu este vorba despre nicio confuzie și că evenimentul a avut loc la primăria Schela.

Vizualizări: 5,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: