Zece reţineri în scandalul de la Novaci

Încăierarea generală produsă duminică dimineața într-un club din Novaci a dus la reţinerea în cursul zilei de miercuri a zece persoane care au fost implicate în bătaia respectivă.

Suspecţii sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe, precum și încăierare. Anchetatorii au decis că se impune reținerea lor pentru 24 de ore după audierile care au avut loc în acest caz, dar și după ce imaginile cu bătaia din clubul PM din Novaci au devenit publice. Scenele surprinse de camerele de monitorizare par desprinse din filmele în care toată lumea se bate cu toată lumea. La fel s-a întâmplat și în clubul novăcean în care se aflau circa 100 de clienți în momentul izbucnirii scandalului.

Un grup de tineri de etnie romă din Bengești Ciocadia s-a luat la ceartă cu alți tineri din local, motivul reprezentându-l muzica pe care doreau cei dintâi să o asculte. Conflictul a degenerat și în scurt timp localul aproape a fost devastat de bătăușii care au aruncat unii în alții cu tot ce le-a picat la mână. Unul dintre ei, Gheorghe Boris, a scos un briceag și l-a înjunghiat în picior și piept pe un tânăr care asista la scandal de pe o canapea, medicii apreciind ulterior că viața victimei a fost pusă în pericol. Agresorul a primit marți mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, Boris fiind acuzat de tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Vizualizări: 1,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: