Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Petrecerile de 1 Mai, supravegheate de jandarmii gorjeni

În acest week-end, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi gorjeni din structurile de ordine publică, pentru a asigura măsuri de ordine la toate evenimentele organizate în spațiul public pentru a avea grijă ca cetățenii să fie în siguranță precum și pentru a preveni și combate faptele antisociale.  

În această perioadă vom intensifica măsurile de patrulare în zonele publice din Peștișani – zona Nucet și Drăgoieni – zona Dumbrava Drăgoieni, unde sunt organizate manifestări cultural artistice și se estimează participarea unui număr mare de cetățeni.  

     

Recomandăm participanților:

- să manifeste înțelegere

- să coopereze cu forțele de ordine

- să adopte un comportament civilizat

- să respecte indicațiile jandarmilor

- să supravegheze atent copiii și să acorde atenție bunurilor și obiectelor personale.

    

Jandarmii montani vor executa misiuni de patrulare în zonele de agrement din Rânca, Runcu și Tismana și se vor asigura că turiștii nu vor întâmpina probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică.

     

Jandarmii gorjeni sunt planificați în misiuni în acest week-end și împreună cu reprezentanții altor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, în zonele aglomerate din centrele comerciale, târguri, piețe, parcuri. Vom asigura măsuri de ordine și siguranță publică în Târgu-Jiu, la Târgu-Cărbunești și la Bumbești-Jiu, în zona Sălii Sporturilor și a stadioanelor, pe timpul desfășurării meciurilor de baschet, handbal și fotbal, se arată într-un comunicat de presă transmis de IJJ Gorj.

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: