Primar: Vin la liceul din localitate toți vagabonzii ca să stea la bere

Și anul acesta rezultate obținute la examenul de bacalaureat de elevii Liceului din Turburea au fost catastrofale, iar edilul din localitate a decis să nu mai pună un accent deosebit pe această unitate de învățământ. Mai mult decât atât, Ion Bârcă susține că la această unitate de învățământ nu sunt elevi din comună, ci din localitățile învecinate, care ajung aici la liceu și nu știu să scrie și să citească.

Foc și pară pe situația de la Liceul din Turburea, edilul a decis să nu se mai implice cu nimic la această unitate de învățământ, unde oricum nu învață elevi din localitatea pe care o conduce. 

”Nu vreau să mai dau atenție mare liceului din comună. Toți vagabonzii din comune învecinate, care nu știu să scrie și să citească, vin aici ca să bea bere pe malul Gilortului. Elevii buni se duc la licee în oraș la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” sau la alte colegii bune, nu vin la Turburea. De ani buni, la liceul din comună nu este nici un elevi din Turburea, doar pe la Seral mai este câte unul. Am decis să investesc în educație elevilor din localitate care vor să învețe”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Vizualizări: 7,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: