Primăria pregăteşte terenul sintetic pentru meciurile copiilor şi juniorilor de la CSM Târgu Jiu

Terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal este acoperit în aceste zile cu granule din cauciuc. Afectată de numeroasele jocuri şi de antrenamente, suprafaţa acestuia începuse să se degradeze fiind executate lucrări de refacere şi fiind completată pavimentarea cu granule din cauciuc.

Primăria Târgu Jiu a contactat o firmă specializată în suprafeţe sintetice de gazon pavimentat pentru a reface suprafaţa la terenul sintetic de antrenament din Complexul Sportiv Municipal. Terenul amenajat de clubul Pandurii, iniţial în 2006 şi demolat ulterior în 2015 de fosta conducere a clubului Pandurii, terenul a fost reamenajat tot de clubul Pandurii în anul 2018. Atunci a fost refăcută structura de bază a terenului şi a fost pus un covor sintetic nou cumpărat de mai mulţi ani de clubul Pandurii, cel care a şi investit în amenjarea acestuia. În anul 2020 terenul a intrat în proprietatea Primăriei Târgu Jiu, la finalizarea contractului de comodat dintre club şi primărie, între timp disputându-se mii de meciuri şi amtrenamente pe suprafaţa acestuia.

Pe lângă meciurile oficiale sau antrenamentele care au loc pe teren, oricine vine şi joacă gratuit pe acest teren, suprafaţa acestuia suferind deteriorări majore în unele porţiuni, mai ales în porţi, acolo unde firma contactată să repare terenul a lipit bucăţi de gazon sintetic. Cea mai dificilă parte a lucrării a fost umplerea suprafeţei cu granule din cauciuc, acestea fiind îndepărtate de ploi în cei patru ani de utilizare intensivă a terenului. Din fericire firma care încă mai completează suprafaţa cu granule din cauciuc a lucrat rapid şi nu a perturbat prea mult antrenamentele copiilor şi juniorilor cărora le-a lăsat la dispoziţie în permananţă jumătate din teren.

Galerie foto




Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: