Primar: Vom avea cea mai modernă casă de cultură din Gorj

Lucrările de modernizare a Casei de Cultură „Tudor Arghezi” din Târgu Cărbuneşti continuă. Administraţia locală speră să inaugureze clădirea, cu fast, în data de 1 decembrie.

Primarul Dănuţ Birău este de părere că, după finalizarea lucrărilor de reabilitare, va fi cea mai modernă casă de cultură din Gorj. „Vom aduce aici activităţile de la Clubul Elevilor, urmând ca vechea clădire unde îşi desfăşoară activitatea să fie dezafectată. Vechile scaune, de acum 50 de ani, vor fi înlocuite cu fotolii moderne în aşa fel încât cred că la Târgu Cărbuneşti vom avea cea mai modernă casă de cultură din judeţul Gorj. O să aibă în jur de 360 de locuri, mai puţine decât erau înainte, pentru că s-a mărit gradul de confort”, a declarat primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Lucrările au fost demarate în luna iulie a anului 2017. Executantul lucrărilor este o firmă din Târgu Jiu. Investiţia a fost finanţată de Compania Naţională de Investiţii. Suma alocată pentru acest proiect este de 3,2 milioane lei.

Pe lângă lucrările de modernizare, sunt asigurate şi dotările Casei de Cultură, care cuprind inclusiv sisteme de sonorizare şi de lumini performante. În prezent, se execută lucrări de montare a unui nou acoperiş.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: