Primăria Alimpeşti angajează animator

Primăria Alimpeşti angajează animator

Primăria comunei Alimpeşti organizează astăzi un concurs pentru ocuparea funcţiei de animator socio-educativ, necesar pentru implementarea proiectului „Persoane private de libertate, în slujba protecţiei mediului  înconjurător. Prin acest proiect se are în vedere  creşterea atractivităţii teritoriilor. Contractul se va semna pentru o perioadă de aproximativ 2 ani. (A.P.)

Examen pentru şefia Direcţiei de Cultură

Astăzi are loc prima probă, cea scrisă, la concursul organizat pentru şefia Direcţiei de Cultură Gorj. Până în prezent un singur candidat şi-a exprimat intenţia de a candida pentru acest post. Este vorba de Pompiliu Ciolacu Jr., care a mai condus instituţia şi în trecut. Actuala directoare a Direcţiei, Monica Vlădoianu, a anunţat că nu va candida pentru postul de director. Concursul are loc la sediul ANFP. Cea de-a doua probă, interviul, va avea loc miercuri, 22 septembrie. (A.P.)

UCB înfiinţează noi secţii de doctorat

Conducerea universităţii „Constantin Brâncuşi“ intenţionează să înfiinţeze şi alte specializări de doctorat începând cu anul viitor. Până acum s-au înscris 21 de persoane, iar taxa este de 40 de milioane de lei vechi pe an. (M.N.)

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: