Primăria Bolboși a căpătat un nou aspect

Sediul primăriei Bolboși a căpătat un nou aspect, asta după care în ultimii ani imobilul nici nu arăta a sediu administrativ. Autoritățile locale au refăcut termoizolația, au vopsit clădirea, au construit un nou gard și au montat un nou avizier. În plus, pe fațada clădirii a fost pictat steagul României, dar și cel al Uniunii Europene.

Autoritățile locale din comuna Bolboși au reușit să strângă bani pentru a reabilita sediul primăriei. Imobilul avea un aspect delăsător. Acum, funcționarii primăriei merg de drag la lucru pentru că acum primăria arată...a primărie. "Pas cu pas s-au făcut progrese, în funcție de posibilitățile financiare ale noastre. Între două hotărâri pe instanță mai facem și pentru comunitate. În rest, plătim ce am moștenit și încă n-am terminat cu ele. Am reușit să reabilităm sediul primăriei. A fost o reabilitare a exteriorului și am realizat un nou gard. Am mai adus îmbunătățiri și la acoperiș. Rămâseseră țigle nepuse, olane nepuse, ploua în pod. Lucrarea este finalizată de circa două săptămâni și a fost realizată de o firmă din Târgu Jiu care a câștigat selecția de ofertă. Lucrările au fost finalizate în termen și sunt de calitate. Suntem satisfăcuți de modul cum au lucrat. Înainte trecea lumea și nu știa ce e cu bomba de lângă drum. Investiția este realizată din fonduri de la bugetul local și s-a ridicat la 38.000 lei", a declarat Gheorghe Bilea, primarul comunei Bolboși.
Și lucrările de modernizare la primăria Bolboși continuă, spun autoritățile. "Mai lucrăm la două birouri cu cei de pe legea 416 și cam ar fi finalizate. Rămâne de introdus partea de telefonie. Vrem ca în fiecare birou să fie telefon cu centrală automată și în momentul când se apelează din exterior, două linii de intrare, astfel robotul să direcționeze pe cetățeni la compartimentul la care au nevoie. Reușim anul acesta pentru că avem prevedere pentru așa ceva, banii, și trebuie să facem și această lucrare", a mai spus primarul comunei Bolboși.
Autoritățile și-au propus ca pe viitor să achiziționeze și mobilier nou pentru dotarea birourilor funcționarilor din primărie.

Galerie foto


Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: