Primăria Cărbuneşti angajează secretar

Două mari concursuri vor avea loc luna aceasta la primăria oraşului Târgu Cărbuneşti, dintre care unul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Este vorba de un concurs pentru ocuparea funcţiei de secretar de oraş şi altul pentru consilier superior în cadrul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor.

Primul concurs va avea loc începând de astăzi fiind vorba de cel pentru ocuparea funcţiei publice de secretar de oraş. Este un concurs organizat de ANFP la care şi-au anunţat prezenţa până acum doar doi jurişti din cadrul primăriei Târgu Cărbuneşti. Primarul Mihai Mazilu spune că el este cel care a solicitat ANFP-ului organizarea unui astfel de concurs pentru a fi cineva titular pe post. „În prezent funcţia este ocupată de o juristă, Alina Dăianu, din cadrul primăriei care de altfel este una din candidate pentru ocuparea funcţiei. Eu mi-am dorit foarte mult să fie organizat acest concurs pentru a fi cineva titular care să aibă siguranţa locului de muncă. Este un concurs cu acte în regulă, din juriu va face parte un reprezentant de la primăria Cărbuneşti, unu de la prefectură, unu de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Consiliul Judeţean şi unu de la ANFP”, a declarat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Primarul este totuşi dezamăgit de faptul că cei doi pretendenţi ai funcţiei publice de secretar nu sunt din oraşul Cărbuneşti deşi spune el, sunt foarte pregătiţi şi îndeplinesc toate cerinţele. „Şi Alina Dăianu şi Alin Vlăduţ sunt din Târgu Jiu. Mi-ar fi plăcut ca secretarul oraşului Cărbuneşti să fie de aici din localitate, dar asta e. Aşteptăm rezultatele care o să vină probabil în două zile”, a adăugat Mihai Mazilu.

Cel de-al doilea concurs care va avea loc pe 13 decembrie, de data aceasta la sediul primăriei Târgu Cărbuneşti, vizează ocuparea funcţiei de consilier superior în cadrul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor. Până în prezent, nimeni nu s-a arătat interesat să ocupe acest post poate şi pentru că cerinţele sunt destul de mari. „Concursul este organizat de primărie pentru că este un om lipsă acolo, o fată a plecat în concediu de maternitate. Pe 13 are loc concursul, candidaţii trebuie să aibă studii pe drept sau administraţie publică locală, vechime între patru sau cinci ani”, a precizat Mihai Mazilu, primarul din Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: