Primăria Jupânești, tot fără buget. Cetățenii sunt revoltați!

Comuna Jupânești rămâne, în continuare, fără buget aprobat! Consilierii locali nu au reușit să se pună de acord asupra votului nici măcar în cea de-a treia ședință. Situația a creat revoltă în rândul cetățenilor din localitate.

Primarul comunei Jupânești, Ionuț Gârniceanu a dat vestea proastă pe pagina de Facebook, acolo unde a publicat și „o listă a rușinii”.

„Mare dezamăgire pentru comuna Jupânești, nu îmi vine să cred că și a treia oară domnii consilieri nu au putut să lase orgoliile deoparte. După ce că s-au prezentat la ședință doar 7 consilieri, 3 au votat împotrivă. S-au prezentat : Hodineți Gheorghe, Bușoi Florin, Șandru Ion, Crăsnaru Nicolae, Cioenaru Ionel, Vasile Ion și Bușe Constantin. Au votat împotrivă : Bușe Constantin, Cioenaru Ionel, Vasile Ion. Cu părere de rău vă aduc la cunoștință că suntem singura comună din țară fără buget local și că toate plățile sunt blocate! Este păcat că oamenii muncesc, iar noi nu îi putem plăti”, a transmis primarul comunei Jupânești, Ionuț Gârniceanu.

Postarea primarului a devenit, în scurt timp, virală. Atât locuitori ai comunei, cât și oameni din afara ei, au caracterizat, în termeni duri, atitudinea celor aleși să reprezinte interesul cetățenilor.

„Incredibil cum cei votați să reprezinte oamenii din comună, sunt cei care blochează bunăstarea acestora! Inadmisibil!”

„Oare cum pot să se numească consilieri și sunt contra comunei?  (...) Mi-e rușine să zic că fac parte din aceea comună plină de orgolioși, care nu se gândesc decât la ei, să își umfle buzunarele și să își bată joc”

„Orgoliul nu ar trebui sa existe atunci cand se tratează de interesele comunității, interesele de partid trebuie să dispară sau o sa avem de pierdut cu totii, la final cetățenii au votat actualii consilieri, nu partidele politice”

„Domnilor consilieri, gândiți bine că va rămâne comuna fără tineret, nu vedeți că au plecat majoritatea din ei?”

Sunt doar câteva dintre comentariile care au fost postate pe pagina primarului Ionuț Gîrniceanu.

Mărul discordiei în Consiliul Local Jupânești a fost postul de consilier personal al primarului. Acesta era ocupat de fost primăriță din Berlești, Maria Dumitrașcu. Dacă până acum, au fost de acord cu acest post, în 2023, consilierii locali doresc desființarea lui.

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: