Primaria Jupînești face angajări

Autoritățile din comuna gorjeană Jupâneşti, anunță că au scos trei posturi la concurs. Acestea sunt vacante în cadrul Centrului Multifuncțional de Servicii Sociale din localitate. Mai exact, este nevoie de șef centru, psiholog practicant și instructor de educație.

Pentru postul de șef de centru, sunt următoarele condiții: studii cu diplomă de licență de învățământ superior în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenți cu diplomă de licență ai învățământului superior în domeniul juridic, medical, economic și al științelor administrative, cu experiență de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Pentru postul de psiholog practicant, candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologiei; aviz de exercitare a profesiei de psiholog eliberat de Colegiul Psihologilor; vechime în specialitatea studiilor – 1 an.

Iar cei care țintesc postul de instructor de educație au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul pedagogic, specializarea educator, sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență cu modul pedagogic; vechime în specialitatea studiilor – 1 an.

Pe 4 mai, la ora 10.00, a fost programată proba scrisă, iar pe 9 mai, interviul.

Cele trei posturi au mai fost scoase la concurs și în urmă cu câteva luni, dar nu au fost ocupate.

Vizualizări: 1,793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: