Primăria Negomir, fără bani şi izolată de lume

Primăria comunei Negomir trece printr-un moment greu din punct de vedere financiar. Primarul localităţii, Ion Gruescu, spune că are nevoie urgent de bani pentru a plăti lucrările executate dar mai ales pentru a-și achita restanțele la utilități. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns criza economică, instituția a rămas și izolată de lume din cauza hoților care au furat cablul de telefonie. Primarul Gruescu a anunțat deja poliția, care este pe urmele hoților.

Situație disperată la Negomir. Primăria are datorii de miliarde către constructori și către principalii furnizori de electricitate. Potrivit primarului, restanțele la telefonie și electricitate sunt de circa 300 de milioane lei vechi. ”E o problemă deosebită, avem utilități de plătit, avem restanțe de circa 300 de milioane la curent și telefon. Cât privește investiții, nu mai putem contracta alte lucrări până nu le achităm pe cele care sunt deja executate. Am o problemă la sala de sport, se apropie recepția și noi avem datorii de circa două miliarde și jumătate pe care trebuie să le plătim”, a declarat primarul din Negomir.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, de câteva zile primăria se confruntă cu o situația și mai neplăcută. În instituție nu funcționează niciun telefon fix și nici fax-ul pentru că hoții au furat 400 de metri de cablu. ”Hoții au furat cablul telefonic pe o distanță de 400 de metri de acum o săptămână și de atunci nu funcționează telefoanele fixe, fax-ul. Este o problemă serioasă că nu putem fi contactați de nimeni și nu putem contacta pe nimeni. Acum un an și jumătate ne-am mai confruntat cu această problemă, am anunțat poliția, dosar și i-am prins pe hoți”, a precizat primarul din Negomir, Ion Gruescu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: