Inspectoratul Școlar caută greșelile din catalog

Școlile din județul Gorj vor fi luate la verificat de către inspectorii școlari. Angajații Inspectoratului Școlar Județean Gorj vor efectua controale tematice, fiind verificate documentele din școli, dar și cataloagele.

Șefa ISJ Gorj, Dana Constantinescu, spune că a avut surprize neplăcute, observând anumite greșeli ce au fost făcute în cataloage anul trecut. ”Aș prefera ca profesorii să fie puțin mai atenți”, a mai declarat Constantinescu.

”Inspectorii școlari vor merge într-o inspecție tematică în toate școlile din Gorj. Trebuie să verificăm documentele școlare, cataloagele. Au fost situații în care am avut surprize neplăcute. Am observat greșeli în cataloage anul trecut. Vreau să mă asigur că aceste lucruri nu se vor mai întâmpla. În momentul în care vrei să înveți dintr-o greșeală din anii anteriori, eu o consider o evoluție. Aș prefera ca profesorii să fie puțin mai atenți. Să nu noteze într-un catalog o notă într-un mod neglijent și să nu încheie o medie la fel într-un mod neglijent. Nu ne jucăm cu viitorul școlar al unui copil. Nu este un control pentru a aplica o sancțiune, ci pentru a preveni”, a spus Dana Constantinescu, la Tv Sud.

Vizualizări: 2,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: