Primăria Săcelu, amendată de Inspectoratul de Stat în Construcţii

Inspectorii de Stat în Construcţii au amendat săptămâna trecută primăria Săcelu cu suma de 3.000 de lei din cauza unor lucrări de reabilitare a şcolii primare din Maghereşti. Primăria, ca principal beneficiar, nu a luat nicio măsură privind constructorul care nu a respectat autorizaţia de construire. Şi constructorul s-a ales cu o amendă de aceeaşi valoare. Viceprimarul din Săcelu, Gheorghe Dănăşel, a spus că nu ştie nimic despre această amendă şi nu a vrut să comenteze condiţiile în care au fost făcute lucrările la şcoală.

Inspectorii de Stat în Construcţii au aplicat amenzi în valoare de 6.000 de lei la Săcelu. Atât primăria cât şi constructorul care trebuia să facă lucrări de reabilitare a şcolii din Maghereşti au fost amendaţi cu câte 3.000 de lei fiecare pentru nerespectarea autorizaţiei de construcţie. „Avem două sancţiuni pe legea 50 pentru nerespectarea prevederilor autorizaţiilor de construire. Este vorba de reabilitare şcoală primară Maghereşti, unde atât constructorul cât şi primăria au fost sancţionate cu câte 3.000 de lei fiecare”, a declarat Ilie Merfu, inspector şef în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii Gorj.

Inspectoratul a mai aplicat şi alte amenzi în valoare de 1.000 de lei mai multor constructori ce efectuau lucrări în judeţul nostru.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: