Primăria Scoarţa, disputată de primar şi viceprimar

Bătălia pentru scaunul de primar se anunță a fi una acerbă anul viitor la Scoarța. Actualul viceprimar, Ion Stamatoiu, vrea să-i ia locul primarului Aurelian Cotârlău, declarând public că el este candidatul PSD la Scoarța. Stamatoiu și-a manifestat această dorință și în 2012, pe când cei doi făceau echipă la USL, însă atunci organizația a decis să meargă tot pe mâna lui Cotârlău.

Funcția de primar la Scoarța va fi disputată anul viitor de actualul primar și de viceprimarul localității. De când nu mai sunt colegi de uniune politică, relațiile dintre vicele Stamatoiu și primarul Cotârlău sunt din ce în ce mai încordate și atacurile tot mai vizibile. ”Da, o să intru în competiție cu actualul primar pentru că nu îmi place ce se întâmplă în comuna asta, nu este normal să nu vină la primărie și să nu mă anunțe unde este, ca să știu ce să spun la lume. Eu când am venit viceprimar aici am venit ca să fac treabă, nu am venit ca să plec. Mi se pare așa, că primarul este sătul, eu i-am spus și în față că o să candidez împotriva lui și am și susținerea județului. Am fost reales recent în fruntea organizației PSD Scoarța și cred în șansele mele”, a spus viceprimarul Ion Stamatoiu. Acesta a precizat că în acest moment încearcă să întărească organizația PSD Scoarța prin atragerea de noi membri. „La momentul de față suntem în jur de 300 de membri, suntem o organizație puternică și vom fi și mai puternici în 2016. Sunt multe lucruri care trebuie puse la punct pe care primarul le-a cam neglijat”, a spus vicele Stamatoiu.

Cotârlău: De ce ți-e frică, de aia nu scapi

Actualul primar, Aurelian Cotârlău, spune că va mai candida pentru încă un mandat, deși mărturisește că Stamatoiu are calitățile lui. ”Mi se pare normal să fie competiție, are poporul ce alege. Dacă poporul crede că e mai bun, și poate e mai bun, îl alege pe dânsul, dacă nu, rămân în continuare. A vrut și data trecută pe USL să candideze, e dreptul dânsului, este și la pensie, are mai mult timp să se ocupe de primărie, are și bani mai mulți. Știți cum este, de ce ți-e frică de aia nu scapi”, a spus primarul Aurelian Cotârlău.

Vizualizări: 485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: