Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Argintaru: Sunt candidatul PSD la primăria Padeş

Mihai Argintaru, fostul viceprimar de la Padeş, anunţă că este candidatul PSD la primăria Padeş la alegerile din 2016. Argintaru spune că se bucură de sprijinul multor cetăţeni şi că poate bate orice candidat la funcţia supremă în primărie. „Sunt preşedintele PSD Padeş, după ce am fost reales în urma alegerilor şi cel mai probabil candidatul PSD pentru primăria comunei Padeş. După discuţiile pe care le-am avut atât cu conducerea judeţeană, cât şi cu cea locală sunt preferatul partidului pentru a candida la funcţia de primar. Eu cât am fost viceprimar şi primar interimar n-am dormit. Am încredere în oameni. Sunt convins că mă susţin şi sunt convins că la ora actuală sunt detaşat peste orice candidat care a aspirat la funcţia de primar. Nu mi-e frică de o luptă nici cu Mihai Troacă”, a declarat Mihai Argintaru.  

Mihai Arginataru este în prezent şomer, asta după ce în martie şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar al comunei, în urma unor neînţelegeri cu primarul Mihai Troacă, chiar după ce acesta din urmă a revenit din arest.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: