Primăria Târgu Jiu nu vrea să dea bani la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu are toate şansele să nu primească prea curând nici un ban de la primărie chiar dacă a câştigat procesul cu asociaţii. Prin vocea edilului Marcel Romanescu, primăria anunţă că nu va da bani la Pandurii şi că va folosi toate căile legale „pentru a putea suspenda executarea conturilor primăriei”, ceea ce înseamnă de fapt o amânare a plății.

Cei de la Pandurii au trecut la fapte după ce au încercat să discute cu asociaţii o eşalonare a datoriilor, pe care clubul le-a câştigat, definitiv, în instanţă. Referitor la banii pe care primăria îi are de achitat către clubul Pandurii, primarul Marcel Romanescu a precizat luni că el consideră că decizia Înaltei Curți, este dată împotriva Consiliului Local Târgu Jiu şi nu atrage responsabilitatea primăriei: „Noi considerăm că, hotărârea judecătorească, fiind pronunţată, cumva, împotriva Consiliului Local, nu atrage şi responsabilitatea primăriei Municipiului Târgu Jiu, primărie care are înregistrate toate conturile din trezorerie. Încercăm să folosim toate căile legale pentru a putea suspenda executarea silită la conturile primăriei Municipiului Târgu Jiu, după care vom vedea, încercăm să ne judecăm pe fond, pentru a avea o hotărâre definitivă şi irevocabilă care, cumva, dacă va fi nevoie, să ne pună pe noi, cei din UAT Târgu Jiu şi din Primăria Municipiului Târgu Jiu, să achităm acea sumă”.

Înainte de 2014, atunci când Pandurii primea banii alocaţi de Consiliul Local, sumele erau virate din conturile Primăriei Târgu Jiu, la fel cum sunt virate acum şi la CSM Târgu Jiu, club al cărui buget este aprobat tot de Consiliul Local Târgu Jiu, la fel cum erau aprobate și sumele virate către Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu are de primit aproape 3 milioane de lei de la Consiliul Local Târgu Jiu, banii reprezentând cotizaţii neachitate în perioada 2014 -  2017, conform deciziei definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Vizualizări: 1,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: