Primăria Telești, campioană la minifotbal

Campionatul primăriilor la minifotbal, organizat în premieră de ACS Minifotbal Gorj, și-a desemnat sâmbătă campioana. Primăria Telești a terminat pe primul loc, fiind urmată de primăriile Motru și Turburea. La festivitatea de premiere au participat 12 primari, care au primit cupe și diplome de la organizatori, prin intermediul președintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, și a prefectului Ciprian Florescu. 

Primarii au fost foarte încântați de prima ediție a acestui campionat și speră să devină tradițional. „Când ești pe primul loc nu poți să fii decât foarte mulțumit. Bine ar fi să fie cât mai multe primării participante”, a spus primarul din Telești, Romulus Bîldea. Ion Bîrcă de la Turburea s-a mulțumit cu locul al treilea, dar anul viitor vrea mai mult. „Sunt foarte mândru de echipa pe care o reprezint aici, Comuna Turburea. Felicit organizatorii, mă bucur că în competiție am bătut și echipele de pe primele două locuri. Anul viitor, primul loc este ocupat de Primăria Turburea”, a spus primarul Bîrcă. Pentru primarul de la Târgu Cărbunești, importantă a fost participarea. „Important este să particip, nu am ocupat un loc fruntaș, felicităm câștigătorii și organizatorii”, a spus primarul Dănuț Birău.

Diplomele au fost împărțite de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, care spune că trebuie făcuți pași pentru implicarea copiilor și tinerilor în sport. „Trebuie să implicăm copiii în sport, să-i scoatem din casă, să renască sportul de masă”, a spus Popescu.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, reprezentată de Daniel Buleac și Cosmin Iosu, vrea ca această competiție să devină anuală și speră că modelul va fi urmat și de alte județe. (M.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 4,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: