Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Capotă nu mai e director

Gigel Capotă nu mai este director al spitalului din Tg Jiu începând de miercuri. Contractul a fost încetat prin acordul părților. Spitalul va avea un director interimar până la ocuparea postului prin concurs.

Consiliul Județean Gorj a explicat cum s-a ajuns la această măsură. "Acordând prioritate interesului legitim public ce vizează satisfacerea nevoilor comunitare specifice, Consiliul Județean Gorj, autoritate care exercită managementul la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru a asigura un cadru adecvat necesar bunei desfășurări a procesului de conducere, organizare și funcționare a acestei unități sanitare publice, astăzi, 06.11.2019, a luat decizia de încetare, înainte de termen, a contractului de management al domnului Gigel Capotă.", anunta CJ Gorj.

Dumitru Vienescu, directorul financiar, va asigura interimatul până la organizarea unui concurs.

Vizualizări: 7,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: