Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Post de director, scos la concurs

Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” din Rovinari a scos la concurs postul de director financiar-contabil. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic; cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor; certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum și de cunoaștere a reglementarilor europene în domeniu.

Dosarul de înscriere va fi depus la sediul spitalului cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data susținerii concursului, respectiv până în data de 20.11.2019, ora 14.00.

Concursul cuprinde următoarele probe de evaluare: test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația specifica postului; susținerea proiectului/lucrării de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; interviul de selecție.

Vizualizări: 2,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: